• UNE DO TE VOTOJ

  …dhe të votosh GJELBËR në zgjedhjet lokale 2015 është thelbësore për CILËSINË E JETËS SIME!

  Me Shume...

 • faqe
 • 2050 WEB memeAlbanian

  Energji per nje kohe
  me te gjate.

  • Investoni më shumë në efiҫiencën e energjisë nëpër shtëpi, e cila do të ndihmojë qytetarët të reduktojnë faturat e tyre të energjisë!

  • Pastroni sistemet e korruptuara të energjisë duke siguruar hetimin dhe ndjekjen penale në rastet e korrupsionit. Kjo do të të inkurajojë investitorë të rinj më të përgjegjshëm!

  • Miratoni dhe përmbushni qëllimet klimatike dhe objektivat e BE-së tani, me financim dhe mbështetje nga vete BE!