Të ushqehemi shëndetshëm!

easy vegetarian dinner recipes 01Blogu ‘Office cuisinea’ (‘Guzhina në zyrë’) është një nismë e Rrjetit YEE (Youth and Environment Europe) për të rinjtë e interesuar në një mënyrë jetese të shëndetshme.
Fushata ka filluar nga besimi se, si një rrjet rinor mjedisor YEE mund të jetë një burim idesh dhe praktikash të mira për anëtarët e saj se si të zhvillojë një sistem të qëndrueshëm e funksional në mjedisin e tyre të punës, sidomos në lidhje me zakonet e të ngrënit.
Ky blog promovon rëndësinë e shumllojshmërisë të ushqimit në mbarë botën dhe vlera ndërkulturore të rrjetit YEE.
Duke besuar në një mënyrë jetese të ndërgjegjshme dhe në gatimet stinore, YEE organizon një konkurs për receta vegjetariane tradicionale dimërore në të cilin recetat tuaja do të publikohen dhe ato me të njohurat do të shpërblehen.

Qendra EDEN si mbështetëse e kësaj inisiative fton të gjithë aktivistët e saj të bëhen pjesë me recetat e tyre vegjetariane tradicionale dimrërore.

Dërgoni recetën tuaj të gatimit ( anglisht) duke përfshirë një foto të gatimit deri më 26 Janar 2016 në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Web:EDEN: http://www.eden-al.org; YEE: http://yeenet.eu

Mirëpresim recetat tuaja :)!