Qëndrim i disa organizatave mjedisore mbi zhvillimet e projektit në “Parkun e Madh të Tiranës”

Shqip

Qëndrim i disa organizatave mjedisore në Tiranë mbi vendimmarrjen në zhvillimet e projektit për ndërtimin e një këndi lojërash në “Parkun e Madh të Tiranës”!

Pas ndjekjes së dinamikave dhe retorikave në lidhje me Parkun e Madh të Liqenit, një grup i vogël organizatash mjedisore, iniciuan dërgimin e një letre pozicionimi në Bashkinë Tiranë e cila targeton procedurat dhe vendimarrjen e njëanshme për qytetin tonë të përbashkët. 
Këtu gjeni letrën drejtuar Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Z. Erion Veliaj!


Reflektim ne media.
11 organizata mjedisore kundër ndërtimeve te Parku i Liqenit
Organizatat mjedisore kunder Bashkise per kendin tek Parku i Liqenit