Një thirrje për vullnetarë

Informojmë të gjithë studentë, të rinjë të punësuar, profesionistë, dashamirës të mjedisit e më gjërë, kudo ndodhen, të cilët janë të interesuar të japinpeterborough family resource center volunteer kontributin e tyre vullnetar, ti bashkohen aktiviteteve dhe punës tonë. Qendra EDEN ka një eksperiencë të gjatë pune të frytshme dhe sukseshme me vullnetarët.

Të gjithë të interesuarit motivohen të ndjekin linkun dhe të plotësojnë të dhënat e tyre në formularin elektronik.  Pas shqyrtimit paraprak të profileve tuaja, të përzgjedhurit ne do t’i kontaktojmë përmes e-mailit apo telefonit, duke vazhduar më tej komunikimin me ju.   


Ju mirëpresim!