Search
Rrjeti hekurudhor Tirane-Durres

 Rreth projektit "Dizenjimi i detajuar i Rrjetit Hekurudhor Tirane - Durres dhe Vleresimi ekonomik per te gjithe rrjetin hehurudhor shqiptar",  Qendra EDEN ka derguar letra pershendetese drejt institucioneve pergjegjese duke shprehur dhe mbeshtetjen e saj per kete nisme pro mjedisore.

Letra pershendetese per hekurudhen Shqiptare
Mbi projektin e rehabilitimit te hekurudhes shqiptare 
(24 Shkurt 2012 )(PDF)

Built by Gorani.net