Search
Kontakte

Ju lutem, na kontaktoni në:

Qendra EDEN

Rr. Bogdani,
Pall, 7 Katësh, K.4, Ap.33
Kodi postar 1025, Njesia Bashkiake Nr.10
Tiranë - Shqipëri

E-mail: eden@eden-al.org
Tel / Fax      00355 4 222 7615.
http://www.eden-al.org

 

Qendra EDEN tashmë është edhe në facebook. Mos harroni të vizitoni grupin dhe te beheni fan të faqes sonë!

 

Built by Gorani.net