Stafi i EDEN

REIRTA FERO
Financiere / Menaxhere e Burimeve Njerëzore
E: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

rei profile
Reirta është diplomuar në Universitetin Bujqësor të Tiranës si Inxhiniere Agrare dhe më pas ka vazhduar master për  Financë-Kontabilitet.
Që prej vitit 2007 ka qënë pjesë e grupit të Guidave Natyrore të qendrës EDEN ku qëllimi kryesor është promovimi i Parqeve Kombëtare gjithashtu dhe përfshirja e saj në aktivitete rinore mjedisore.
Në periudhën Maj 2008, Reirta i është bashkuar stafit të qendrës si Financiere dhe Menaxhere e Burimeve Njerëzore.

Ajo pëlqen udhëtimet, muzikën, dramaturgjinë, notin dhe librat.
                                           Gjuhet e huaja: Anglisht, Italisht

 


 


LIRA HAKANI
Oficere Programi, Pjesëmarrja dhe Informimi i Publikut
E: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 


Lira është diplomuar në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, në degën Biologji. Lira është angazhuar në qendrën EDEN si vullnetare dhe guidë natyrore dhe pej vitit 2011 është koordinatore në sektorin e Pjesëmarrjes dhe Informimit të Publikut.

Gjuhët e huaja: Anglisht, Italisht